leren loslaten dagworkshop Jan Bommerez

transformatie werkt van binnenuit

een videoverhaal met Jan Bommerez

Wat heb ik een rust gekregen na het volgen van de workshop 'Leren Loslaten' in Herwijnen. Alsof alles op z'n plek is gevallen. Een echt kadootje! Bedankt nogmaals. 

Ingrid Hartman, 22 juli 2015 (een maand na de workshop)

___________________________________________________

DATA NAJAAR 2017 VOOR LEREN LOSLATEN

je kunt nog aanmelden voor de wachtlijst van 22 okt in Herwijnen, de wachtlijst van 28 okt in Driebergen en de wachtlijst van 29 okt in Brasschaat (er melden vaak nog een paar deelnemers af, dus je maakt echt kans om mee te doen). Daarnaast is er is alleen nog plaats op 10 december.

OKTOBER

Op zaterdag 21 oktober 2017 in conferentieoord Down Under in Nieuwegein is het op dit moment volgeboekt

Op zondag 22 oktober 2017 in conferentieoord de Vleugelslag in Herwijnen bij Gorinchem is 1 plaats vrijgekomen...

Op zaterdag 28 oktober 2017 in conferentieoord de Bergse Bossen in Driebergen is de wachtlijst terug open.

Op zondag 29 oktober 2017 in Kasteelhoeve de Groene Jager in Brasschaat (ten Noorden van Antwerpen) is het op dit moment ook volgeboekt en je kunt ook hier nog op de wachtijst.

NOVEMBER

We hebben met Jan enkele extra data kunnen regelen voor november 2017. Vanaf december 2017 is Jan weer in de USA en worden de workshops verder gegeven door Anita van Ostaden. Zij is een zeer ervaren coach met lange ervaring over het onderwerp 'loslaten' van bijvoorbeeld een oude relatie.

Op zaterdag 4 november 2017 in de Vollemolen in Riethoven (bij Eindhoven) is het volgeboekt. Ook de wachtlijst is  afgesloten.

Op zondag 5 november 2017 in conferentieoord 'Stay OK" in Soest is ook volgeboekt. Ook de wachtlijst is afgesloten.

Op vrijdag 10 november organiseert Tineke Veenstra van aanbodcoaching.nl een loslaatworkshop met Jan in Leuvenheim (boven Arnhem). Het is er eveneens volgeboekt en ook de wachtlijst is afgesloten.

Op zaterdag 25 november 2017 in de Schakel in Nijkerk is het ook volgeboekt. Ook de wachtlijst is afgesloten.

Op zondag 26 november 2017 in de Vollemolen te Riethoven is het tenslotte ook volgeboekt. De wachtlijst is ook afgesloten.

DECEMBER

Vanaf december 2017 neemt Anita van Ostaden over. Anita is een zeer ervaren coach, ook in het onderwerp 'loslaten' (bijvoorbeeld 'Een ex partner loslaten')

Op 10 december 2017 is een loslaatworkshop met Anita gepland in Nuland (in de buurt van Den Bosch)

TOELICHTING

Alle data zijn sessies voor particulieren en gericht op persoonlijke groei. Een van de bovenstaande videos gaat over organisaties maar dat is niet de focus van de workshop 'Leren loslaten'...

INVESTERING

De investering voor deelname bedraagt telkens €150 ( €110,- voor de workshop, plus €40,- voor het dagarrangement inclusief zaalhuur, bediening, koffiepauzes en een goed verzorgde lunch). Dat is een particulierprijs. Om de relatief hoge bankkosten voor een overschrijving naar de USA te vermijden (dat loopt gemakkelijk op tot 35 euro) kun je contant aan de deur betalen tijdens de registratie. Er kan jammer genoeg niet gepind worden. Het dagarrangement is niet optioneel. Wij zijn dat bedrag aan het conferentieoord verschuldigd voor het aantal deelnemers in de zaal. Als je dieetwensen hebt geven we dat wel door.

___________________________________________________

Echt transformerend! En dat in 1 dag...

Elsa van der Drift (bij de nominatie van Jan voor de Passie Top 500)

___________________________________________________

Over Leren Loslaten

De FLOW-staat is onze natuurlijke staat, dat kun je goed zien bij kinderen. FLOW is een manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, waarin je constant loslaat en daarom moeiteloos mee kunt stromen met de levensstroom. Dit zorgt volgens FLOW-onderzoeker Mihaly Csikszentmihalyi voor het spontaan verschijnen van plezier en creativiteit in het leven. FLOW is een staat van “no-mind” waarbij je voortdurend het verleden loslaat en het geluk van het moment binnenlaat. Onze oude overlevingshersenen vinden dat echter maar niets. Die willen vasthouden aan het verleden 'als referentie voor later'. Ze willen ook controle over de stroom. En juist daarom zorgen ze voor stress in ons systeem. Je kunt de levensstroom niet onder controle krijgen. Je kunt alleen managen hoe jij erop reageert (of niet).

Iedereen die ‘reactieve bagage’ meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard. Dit doe je niet met je verstand; het is iets wat je alleen kunt toelaten. Het spontaan en natuurlijk laten gebeuren, net zo onbewust en natuurlijk als ademen.

Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest. Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken. Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren:

'Een geweldige ervaring en nieuwe inzichten waar ik mee verder kan!!' Pieter Gerrits

PS Rechts op deze pagina kun je 'Minder Moeten Meer FLOW' bestellen als je meer wenst te weten over FLOW...

Aanmelden


Video's over loslaten

Artikelen over loslaten


Meer Dagworkshops van Jan Bommerez:
http://moeitelooslerenleven.com


Minder moeten, meer FLOW

Klik op de afbeelding om te bestellen via Bol.com