Erwin van der Sloot

De cursus ‘leren loslaten’ heeft me zeker geholpen om meer bij innerlijke rust te komen. Ik heb in maart een beproeving gekregen waarvoor ik naar het ziekenhuis moest. Om met volledige overgave naar het nu te gaan en daar te blijven. Het is zoals het is. Jan heeft me o.a. gewezen op Eckhard Tolle. Naar zijn meditaties heb ik erg veel geluisterd voordat ik het ziekenhuis in ging en tijdens mijn ziekenhuisopname. Dat en een accupunctuursessie voor de operatie lieten me met een lach en innerlijke rust de operatie ingaan. Het is er allemaal al. Volledig bewust zijn en je open stellen voor je gevoel.

Erwin van der Sloot

Jan Bommerez is een begrip op het gebied van lichaamswerk. Deze drie oefeningen om te leren loslaten zijn essentieel als je wilt werken aan stress gerelateerde klachten..

Anna

Je merkt dat Jan hier al jaren mee bezig is. Hij legt alles heel relax uit. Ik vond het top om kennis te mogen maken met “Leren loslaten” en Jan te mogen leren kennen. Hij straalt zoveel levenswijsheid en rust uit.
Dank je wel!

Joke

De drie gratis lessen vind ik zeer interessant. Vooral het concept dat loslaten niet iets is dat je doet, maar iets dat je toelaat, is nieuw en openbarend voor mij. Ik volgde al vele cursussen en opleidingen rond loslaten, maar deze invalshoek kwam ik nog nergens tegen en voelt heel juist aan. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg. De oefeningen die je aanbiedt, zijn uitdagend voor mij en ik voel dat dit onbekend terrein is, ook al volgde ik al verschillende cursussen en opleidingen om te leren loslaten.
Intuïtief voel ik aan dat de manier die jij aanbiedt mij eindelijk beetje bij beetje zal kunnen laten leren ontspannen en vertrouwen. Met groot enthousiasme engageer ik me dan ook graag om je volledige cursus te volgen.

Met hartelijke groeten,
Elke

Het voelen in mijn lijf van spanning helpt me al om dingen ruimte te geven. Niet meer wegstoppen, maar laten zijn. Dank je wel. Mieke

Een echt prettige ervaring om weer rust in mezelf te vinden! Bedankt voor deze fijne lessen en belangrijke stap naar de ultieme ontspanning ( als deze bestaat )!

Kees

Deze korte sessies zetten aan om weer tot rust te komen. Een meerwaarde om balans en harmonie te vinden in de wereld van verandering waar we nu in leven. Bedankt voor je waardevolle lessen. Succes!

Brigitte

Wat een geweldige kans om kennis te maken met deze cursus! Ik heb ervan genoten! Met name de yoga nidra oefening vond ik fantastisch, wat een ontspanning kon ik ervaren! Heel hartelijk dank hiervoor!!?❤

Lies

Jan de lessen zijn bijzonder interessant, ik vind ze heel rustgevend het inwendig voelen en de ademhalingsoefening nadien.           Ik moet leren de tijd ervoor te vinden of te maken dat de innerlijke onrust verdwijnt.

Rita

Sonja

Laat los, heel ontspannen

Besef wat ik nog te verwerken heb.

Een cursus met mooie oefeningen en inzichten.

Een houvast op mijn levenspad.

Zoals Charlotte Joko Beck zei:

Het leven geeft ons altijd de docent die we op dit moment nodig hebben.

Bedankt Jan Bommerez

Sonja

0