Angst is één van de grootste
vernielers van menselijk potentieel

Angst leren loslaten

Angst is wat ons vasthoudt in de ‘matrix’…

Angst voor de gezondheid van jezelf en anderen, angst voor intimiteit, angst voor je baan, je bedrijf, et cetera. Angst is zelfbevestigend en kan ons daarom gevangen houden in een vicieuze cirkel. Daarom is het belangrijk dat wij leren om naar die angst toe te gaan om deze los te laten. Hoe meer angsten we herbergen, hoe meer verdedigingsmechanismen we moeten opzetten en hoe minder energie we hebben voor groei en transformatie. Angst triggert de stress respons en kan dus ook verzwakkende immuunreacties hebben. Angst contacteren en loslaten helpt ons om over te gaan van de vecht- en vluchtrespons (stress respons) naar de rust- en helingsstaat (rest and digest). Dat versterkt ons immuunsysteem en maakt ons meer alkalisch i.p.v. verzuurd. Het vergt moed om naar je angst toe te gaan, maar dat is hoe bevrijding begint, het begint met moed. Laten we dus gaan oefenen om angst te leren loslaten en de kracht in onszelf terug te vinden. Om dit te doen stel ik tijdelijk hieronder les 10a en 10b van mijn betaalde online cursus gratis beschikbaar.

Angst loslaten les 10a

Angst loslaten les 10b

Ervaringen

Best online cursus ever!!

Best online cursus ever!! Duidelijk, inspirerend, verhelderend, makkelijke toepasbare tools, Het heeft mij een waardevol en meerwaarde voor mezelf gegeven als om in te zetten

Lees meer...

Gehele online cursus

“De kunst van het loslaten” is een ervaringsgerichte training, ondersteund door sprekend beeldmateriaal. In de volledige cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Boosheid loslaten
  • Verdriet loslaten
  • Oude relatiepijn loslaten
  • Depressie loslaten middels de Jin Shin Jyutsu methode
  • Ophouden met piekeren

Na een leven lang onbewust vasthouden is er zoveel onbenut potentieel en zoveel levensenergie die we opnieuw kunnen bevrijden!

Ik wens het je van harte toe!

Namaste,
Jan Bommerez

Mogelijkheden tot aankoop

Eénmalig € 147

Je hebt 1 jaar lang direct toegang tot alle 33 lessen (verdeeld over 19 hoofdstukken) van de online cursus.

Per maand € 12,50

Gedurende 12 maanden krijg je aan het begin van iedere maand een paar nieuwe lessen. Je verdeelt de gehele lesstof, net als je betaling, in een rustig tempo over het hele jaar.

Cursus Loslaten

Alle content van de weekendworkshop
450
147
  • 33 lessen
  • Beproefde methode
  • Boordevol oefeningen
  • Creëer innerlijke rust
  • 1 jaar onbeperkt toegang
Populair
0
fav icon leren loslaten
Log in op je account