We zien de wereld niet zoals hij is,
maar zoals wij zijn!

Biografie Jan Bommerez

Al sinds 1980 ben ik gefascineerd door wat mensen, die hun stoutste dromen waar maken, nu echt anders doen. Ik ben geen goeroe, alleen een medereiziger op het pad. Ik kan nochtans wel claimen dat ik de dingen die ik leer zeer grondig uittest in eigen ervaring… Noem me dus maar een ervaringsdeskundige :-). Ik weet uit eigen ervaring hoe Loslaten, Moeiteloosheid en FLOW werken… Dit bracht ik meer dan 30 jaar in praktijk in organisaties door mijn werk met vooral management- en directieteams.

Specialist in doorbraak- en transformatieprocessen

Vlaming van geboorte, nu woonachtig in Californië (USA) en specialist in doorbraak- en transformatieprocessen. In het verleden kwam ik veelal in Nederland voor opdrachten voor KPN, Wessanen, Philips en de Rabobank. Sinds 1978 heb ik duizenden managers en ondernemers getraind. De laatste 7 jaar echter heb ik in Nederland en België vooral workshops gegeven voor particulieren. Bijna 5000 mensen namen er aan deel, vooral wegens de zeer positieve mond tot mond reclame van de deelnemers. De thema’s die ik hierin behandel zijn Leren Loslaten, FLOW en Moeiteloos leren leven.

Online video cursus van Jan Bommerez

Door de jaren heen heb ik diverse bestsellers geschreven waaronder FLOW en de kunst van het zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW en Kun je een rups leren vliegen? Mijn nieuwste werk is een online videocursus waarin de gehele content van de weekendworkshop Leren Loslaten stap voor stap wordt behandeld.

0