Behulpzaam bij mijn ontwikkeling en bewustwording.

Behulpzaam bij mijn ontwikkeling en bewustwording.

Ik ben blij met de cursus leren loslaten. Omdat ik een chronische hoest onder controle probeer te krijgen is het fijn dat er telkens oefeningen zijn om me goed bewust van mijn lichaam en mijn ademhaling te zijn tijdens de lessen. Ik gebruik ze ook als aparte oefening. De lessen zijn goed te volgen en goed mee te doen. Fijn ook om op mijn eigen tijd de ene periode wat intensiever meerdere lessen achter elkaar gedurende langere tijd te doen en het dan weer even te laten rusten zodat een en ander de ruimte krijgt om wel of niet naar boven te komen. Dank voor het delen van je kennis, kunde, inspiratie en inzichten.

Lyke

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel