De lessen zijn zeer inzichtelijk

De lessen zijn zeer inzichtelijk

Deze lessen voldoen volledig aan mijn behoefte om meer structuur op te bouwen. Ik heb door de jaren heen al veel kennis vergaard maar weet niet altijd hoe het over te brengen aan mijn cliënten yoga-hartcoherentie-mindfulness- psychotherapie en zo meer. Minder moeten meer flow is aanstootgevend geweest om alles nog even op een rijtje te zetten, te verdiepen en ik voel er mij goed bij. Daarbij komt dat ik amblyope ben (linker lui oog) wat eigenlijk ook gevolgen heeft gehad op mijn geheugen. Zo heb ik bv. Een buitengewoon goed narratief geheugen, maar alle moeite van de wereld om nieuwe ingewikkelde technische woorden te onthouden. Ook visualisatie is heel moeilijk en blijft na zoveel oefenen (Shakti Gawain) nog zeer beperkt… Heb sinds het lezen van uw boek sprongen vooruit gemaakt …

Elisabeth

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel