Dit gaf mij al veel rust in mijn hoofd.

Dit gaf mij al veel rust in mijn hoofd.

Ik ben gaan zoeken op internet naar hoe kan ik leren loslaten. Ik ben uiteindelijk op deze site terecht gekomen van Jan Bommerez. Ik heb de gratis cursus aangevraagd en die heb ik netjes in mijn mail box ontvangen. Ik ben net klaar met mijn 3 gratis lessen en voel dat ik nu al baat heb bij het leren om even in jezelf te komen. Ik vond het erg prettig. Ik wil aangeven dat het zeker de moeite waard is om deze 3 gratis lessen te gaan doen. Persoonlijk vind ik ook dat Jan een fijne stem heeft om naar te luisteren. Dat gaf mij al veel rust in mijn hoofd. Zelf ga ik zeker deze cursus volgen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik hier mee geholpen ga worden.

Natascha

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel