Een expert op dit gebied

Een expert op dit gebied

Ik heb deelgenomen aan de workshop leren loslaten, omdat ik intuïtief aanvoelde dat ik met de kennis die ik hier zou opdoen mijn klanten nog beter kon ondersteunen om de regie terug te heroveren over hun eigen leven. Om dit te bewerkstelligen moet je oude patronen gedag zeggen en leren loslaten om zo ruimte te maken om het nieuwe te laten ontstaan.

De opleiding ‘Leren loslaten’ was echt boven mijn verwachting. Ik heb zoveel praktische tools en duidelijke uitleg gekregen. Deze heb ik niet alleen kunnen inzetten voor mijn klanten maar ook voor mezelf. Vooral het contact maken met mijn lichaam en naar delen van mijn lichaam toe ademen heeft mij enorm geholpen. Ik gebruik dit dagelijks en vraag ook aan mijn lichaam wat het mij wil vertellen. Gaat het over een onverwerkt stukje emotie, dan laat ik het los en maak ruimte in mezelf. Dankzij Jan ben ik veel bewuster van mijn lichaam. Dat maakt dat ik makkelijker in flow kom en kan genieten van de dingen om mij heen. Het is ongelofelijk hoeveel kennis en kunde Jan heeft. Hij is een echte expert op dit gebied. Voor mij een leraar en inspirator. De kennis die hij deelt zou iedereen in huis moeten hebben.

Rachel Noach, coach

Rachel Noach
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel