Heel breed en divers!

Heel breed en divers!

Ik vind de combinatie tussen theorie en de praktische oefeningen heel erg prettig. Ik merk dat ik toch wel graag wil begrijpen waardoor oefeningen effectief kunnen zijn. Ook de afbeeldingen spreken me aan en zijn helpend. Er zijn verschillende soorten oefeningen en ik merk dat ik soms de oefeningen met de vingers pak omdat die kortdurend zijn. Op andere momenten ervaar ik wat meer rust om dieper te gaan en zoek dan weer andere oefeningen uit. Ik slaap beter en heb meer energie. Daar zullen de oefeningen ook aan meegeholpen hebben, naast de andere zaken die ik heb opgepakt. Ik vind het een prachtige tool en ben dankbaar voor de mogelijkheid op deze manier aan mezelf te werken. Veel dank!

Margriet

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel