Ik kan oprecht zeggen dat ik weer een stuk ben gegroeid

Ik kan oprecht zeggen dat ik weer een stuk ben gegroeid

Ik heb deze online cursus nu voor de tweede keer gedaan en het heeft me diverse inzichten gegeven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de stress van een persoonlijke aangrijpende gebeurtenis voor een groot deel getransformeerd heb naar acceptatie en innerlijke rust. Daarnaast zorgen deze online lessen ervoor dat ik in de toekomst beter zal omgaan met situaties die me op wat voor manier stress zouden bezorgen.
De afwisseling tussen de theorie en de praktijkoefeningen vind ik erg prettig, evenals het gebruikte beeldmateriaal dat steeds getoond wordt om zaken te verduidelijken.
Mede dankzij deze cursus kan ik oprecht zeggen dat ik weer een stuk gegroeid ben en mijn frequentie naar een hoger niveau heb getild.

Rob

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel