Zeer praktisch en helder uiteengezet!!! Een aanrader!!

Zeer praktisch en helder uiteengezet!!! Een aanrader!!

Heb het 1e deel van de training aan 1 stuk door gekeken! Echt fantastisch! Zoveel trainingen en cursussen gedaan en steeds weer voelde ik dat ik iets miste. De pijn, chaos en destructieve gedachten bleven bestaan en niet dat het nu weg moet alleen wil ik graag leren hoe ik hier mee om kan gaan. Deze training geeft mij nu alle inzichten die ik meteen kan toepassen om fysiek direct verschil te voelen tussen verzet en loslaten tussen de spanning die zich bevind in het pijnlichaam en de ruimte die het geeft als je loslaat! Echt te gek!!! Kan deze on-line training iedereen aanraden!!! Wat je nooit geleerd hebt maar zeker wilt weten en gebruiken om jouw levensenergie weer te laten stromen waar het voor bedoeld is…..(de Flow)

Miranda

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel