Deze cursus is dan ook echt waardevol en absoluut aan te bevelen!

Deze cursus is dan ook echt waardevol en absoluut aan te bevelen!

De hele cursus heb ik inmiddels afgerond. Wat een boel informatie en handvatten heb ik hier gekregen. Het is stuk voor stuk goed toepasbaar in diverse situaties. Ik heb veel aantekeningen gemaakt zodat ik alles goed kan herlezen, en er zijn oefeningen die zeker mijn voorkeur hebben en die ik mezelf dus goed eigen wil maken. De cursus bevat een echte toolkit om in diverse situaties en diverse blokkades los te leren laten.

Ik ben zelf een poosje bezig om zaken te doorleven en los te laten, en ben me bewust van het belang ervan. Zeker in deze tijd geeft écht loslaten de ruimte om meer in jezelf te komen en in de eigen kracht te blijven. Dat is zo nodig.
Geduld is ook hier natuurlijk een schone zaak: loslaten van dingen die zich al jaren geleden in je systeem hebben vastgezet kost tijd en is soms hard werken. Maar het is zo de moeite waard! Deze cursus is dan ook echt waardevol en absoluut aan te bevelen. Alles kan geheel op eigen tempo en in de eigen tijd.

Hartelijke groet,
Sylvia

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel