Ik ben erg benieuwd naar het vervolg

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg

De drie gratis lessen vind ik zeer interessant. Vooral het concept dat loslaten niet iets is dat je doet, maar iets dat je toelaat, is nieuw en openbarend voor mij. Ik volgde al vele cursussen en opleidingen rond loslaten, maar deze invalshoek kwam ik nog nergens tegen en voelt heel juist aan. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg. De oefeningen die je aanbiedt, zijn uitdagend voor mij en ik voel dat dit onbekend terrein is, ook al volgde ik al verschillende cursussen en opleidingen om te leren loslaten.
Intuïtief voel ik aan dat de manier die jij aanbiedt mij eindelijk beetje bij beetje zal kunnen laten leren ontspannen en vertrouwen. Met groot enthousiasme engageer ik me dan ook graag om je volledige cursus te volgen.

Met hartelijke groeten,
Elke

logo
0
    0
    Je winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel